It's Scary How Quickly The Time Passes

Imorgon är det redan december! Tiden går läskigt snabbt! Det var nyss nyår ju!! Guuuh! Det är läskigt ju! Snart börjar jag gymnasiet och sen tar jag studenten! Det går snabbare än vad man tror!! Åhhh jag vill ta studenten!! Haha Aja!! Seees! <3


.!.!.!.!.!

Hej!
Varit i skolan idag. När jag kom hem gjorde jag klart biologin, KLART! :D Har spanska prov imorgon har inte tränat men jag tycker jag borde kunna det! Funderar på att duscha göra en varm choklad och kanske läsa lite tidningar, eller nåt i den stilen?
Hihi!
 Ajja lite WeHeartIt-bilder.. 

Jfa%25c3%25a4fji_large

Tumblr_lvfy630k991r44k3to1_500_large
:P
0e98a42a458aab5dda59fcaf37f9bfc6_large

Tumblr_lvfrwpp1jt1qdkjypo1_500_large

Tumblr_lvgvbgpflc1qlrdpro1_500_large

Tumblr_lth6cfxolt1qmix1to1_500_large

Tumblr_lv537ghvoh1r5n9k9o1_500_large

1348632840_6_qumd_large

Tumblr_lvg5rl2xct1r57jgjo1_500_large

Black
and White

Maya


Everyone is perfect in their own way


Lite om mig..

Hej!
 lite saker om mig..

Har svårt för att säga snälla saker till människor

Hatar sånna som måste ha uppmärksamhet hela tiden

ÄLSKAR att vara hemma själv

Har ingen aning om vad jag vill jobba med när jag blir stor

Blir galen av stress!

ÄLSKAR BEBISAR! Ser fram emot att vakna på natten av en skrikande bebis 

Tycker det är jobbigt med människor som alltid ska tävla

Lyssnar alltid på musik när jag ska gå och lägga mig

Min iPod ÄGER!

Stannar gärna i längden snart

Gillar att bo där det är lugnt (som jag gör :P)

Inte många som riktigt känner mig helt

Blir stressad av att bada

Jag slösar all min tid på facebook

Varm Choklad på kvällen <3

Säger "Ajja" eller "Vem bryr sig" när jag ska avsluta ett samtal

Visar inte ofta vad jag egentligen tycker och tänker

Gillar att vara med kompisar efter skolan men kan inte för kommer hem så
sent och hinner inte med det då

Det här citatet är supersant:
"Borta Bra Men Hemma Bäst!"

Ajjjjjja! Det var väl lite om mig!
SeeeS!
Maya


Aktiviteter

Imorgon är det aktivitetsdag.. Vi börjar klockan nio, men ingen sovmorgon här! För tågen går inte från Vallentuna så måste först ta ersättningsbuss till en annan station och måste hinna göra matsäck! Ahh vill inte gå i skolan längre! Den förstör bara och slösar bort tid! Jag vill faktiskt sova klockan 6 på morgonen!! Ajja Seeeeees !


Smoke weed everyday!

Nämen hejsan alla Maya's bloggläsare Emma här! Jaaa rubriken är från en låt som jag och Maya älskar med SNOOP DOGG!♥♥ Haha näe men Maya är lite knäpp Skypar med henne just nu! Hihi♥♥ Aja, nu ska jag gå och dööööööö! Näe jag skojja, lite Emma och Maya humor där, vi har faan torraste humorn haha! ¨

Maya älskar denna bild! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Puss Hajj!

Watch n´ Learn

DabaDaba dooooooooooooo! :D
Lyssnar på Watch n´ Learn från Rihannas nya skiva, Talk That Talk! Goodie!
Var i skolan idag.. När vi slutade hade jag lite kul med Emma i tio minuter :P Jag typ stukade fingret idag? Det knäcktes helt...menmen det är inte brutet så ska inte klaga här!
JAAAAAAAAAAAAJAAAAAAA! :P
Pictures?
......






Hade inget roligt att ta kort på igår så jaa...

Byee så länge!
........
Maya


At Home!

Nu är jag hemma igen! Bussresan var okej.. Lamporna tändes så man kunde inte direkt sova! Det fanns massor med ungdomar på bussen! De hade varit på den där "Dreamhack" eller vad det nu heter? Inte så kul! Resan till Jönköping var mycket bättre men men man pratade ju med Emma ett tag! :P Jag har tänkt ett tag på att jag skriver för mycket om mig själv! Behöver lite roligare kategorier kanske? Ge gärna förslag på vad! Har fortfarande spanska imorgon! ..Och ja!! Jag gjorde ingen spanska på bussen! BLÄÄÄÄHHHH!!! Ajjjjjja tycker jag blir jobbig nu så BYEEEEEEBYEEEEE!!


Några dagar sedan!
SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEs!
..........

Maya




STOCKHOLM <---

TJA!
Sitter på bussen på väg till Rena Rama Stockholm! Jönköping var ganska kul. Jonathan bor i en byggnad med massa fler "sportmänniskor" :P Han har ett eget rum, rummet är inte särskilt stort men tillräckligt för ett år. De delar på ett ganska stort kök. Jag mådde lite illa när jag var i köket (massa smutsdisk) men jag och Danni städade efter oss, duktiga flickor! :D Jag var lite osmart, gick och la mig halv fem och gick upp tio.. Danni är lite dummare, hon la sig halv sex, Jonathan snarkade vid tre nåt! :) Nu försöker Danken sova på bussen och jag vill gärna det men har spanska till imorgon.. :( Jag kommer säkert inte göra det ändå! Lyssnar på muzic! Soooooooo Byeee! ;)
Seeeeees!


JÖNKÖPING --->

Ohhhhhhhhhh!
Sitter nu på bussen mot Jönköping med Danni! Vi har åkt i ungefär en timme nu! 3 hours to go!! Sen ska vi ta nåt tåg till Huskvarna, Jonte ska möta upp oss där! Så nu lyssnar jag på musik. Det finns gratis internet här! GOOOODIE!!
seeeeeeeeeeeeeeeeees !!
(Bilder från skolan idag)


Godnatttttttttttti!

Godnatt från mig och Esmi (Esmeralda, kallas för Esmi)
SEEEEEEEES!!


Tacostunga

Hoooooolllaaaalllaa!
Imorgon på morgonen ska jag till synagogan, sen till skolan!! På fredag sticker jag och min syster Daniela till Jönköping. Ska hälsa på hos Jonki! Han saknar oss så mycket att han tvingar oss att komma till honom!! Jonkeponken... :)

Bild på mig och Emma från datasalen, Tacostungor! :P


KLIPP KLIPP!

Tjena!!
Idag efter skolan gick jag och klippte mig! Ganska mycket kortare tycker jag men jaa ni får se bild

Före och efter bilder:



Det får räcka!

Tja!
Vilket trams nu får det faktiskt bli ändring på det här! Nu ska jag jobba på att få fler läsare, allt går om man vill! Det säger jag inte bara, jag vet att om jag vill nåt så kommer det hända förr eller senare! Wait and See if you don't believe in me! Haha töntigt det lät! Ajjjjjja ni får bilder istället!
(Bilden på ljusen är från igårkväll hos Emma) ;)
Scccchhhhheeeeees!!!!


Breaking Dawn <3

Hejsanhoppsanlillebror!
Igår vaknade jag, åt frukost, städade (dammade på nedervåningen och i mitt fina rum :P). Pappa dammsög huset, så jag slapp dammsuga mitt rum, men aja! Jonathan skulle spela match (basket),men jag var inte säker på om jag ville följa med..Det var tänkt att jag kanske skulle sova hos Emma men inte säkert för hon hade varit sjuk hela veckan. Till slut följde jag med (han spelade i Solna). Fast jag fick skynda jättemycket för jag skulle ha med kläder och sånt om jag skulle sova hos Emsi. Vi  kom till Solna såg matchen. Efter åt vi med Jonkeponken. Jag hade pratat med Emma så jag skulle sova hos henne. Jag tog tunnelbanan, när jag kom till T-Centralen skulle jag byta mot Mörby Centrum, det är en jätterolig väg man måste gå för att komma dit (Rullband och allt!! :D). Jag tog bussen från Musikhögskolan. När jag kom till Emma var klockan halv 6, filmen började vid 18.00. Så vi småsprang lite till biosalongen "PARK". Vi kom fram typ tio i 6, köpte biljetter till BREAKING DAWN!!!! Den är så bra!! Alla Twilight filmer äger!! <3 Hur kan man inte gilla Jacob (Taylor Lautner), i Breaking Dawn var Edward Cullen (Robert Pattinson) sötare än i de andra filmerna (speciellt när han skrattar). Den sorgligaste scenen enligt mig var när Jacob gråter :( Ni som inte sett Breaking Dawn än får se den tänker inte avslöja för mycket, men jag och Emma grät då! :P Sen titta vi på varandra och kunde inte sluta skratta!! vilken gullebulle han är!!!
När vi kom till Emma pratade vi mest, och var inne på Facebook. Klockan halv tio/eller elva kommer inte ihåg? Gjorde vi nudlar, tände en massa ljus och satt och åt. När vi la oss i sängen pratade vi ett tag (mest om ett läger som heter Glämsta, jag har varit där men inte på sommarlägret, så hon berättade lite om det). Vi somnade nån gång, vaknade nån gång, åt frukost, sen åkte jag hem.
När jag kom hem var massa släktingar här, stora och små:P Min kusin Leia som är 6 år skypade med min kompis Emma medans jag lekte med min lilla kusin Viktor (1 år och några månader). Sen åkte de hem.
Jag ska göra läxor idag :'(.
Det var en del information!
Seeeee Youuuu Lateeeer Aligatoooor!!!!
SEEEEEEEEEEEEEEES!




Ahh! <3

Maya


Fredag imorgon!!! Gladis!

Hej!!
Imorgon är de redan den bästaste dagen i veckan! Fredag! Världens bästa dag!! ;D Ligger i sängen och lyssnar på lugna favoriter som vanligt! Ska försöka somna snart ! GODNATT!!
SEEEEEEEES!


Hola! Gracias! Adiós!

Hola mis Amigos!
Kommer inte på bra rubriker.. :P
Idag came jag home klockan fyra eller nått sånt.
Idag var jag i skolan, började ungefär vid åtta, slutade klockan tio i tre. Jag brukar ta bussen från Dalagatan till Östra station. Idag såg jag den åka från Dalagatan så jag började springa mot Odenplan för att gå på bussen där. Bussen var en bit före mig så jag började gå men sen tänkte jag, vem bryr sig jag kan väl springa har inte några fel med bena, då SKA man springa. ;) När jag kom upp till Odenplan så stannade bussen vid stationen, men den är längst bort på gatan och jag var bara i början, så jag fick springa och springa! När jag såg att den inte börja åka och jag började närma mig så tog jag alla mina krafter och SPRANG!! :D Det är första gången jag hinner när jag springer, (har gjort det två gånger innan, hihi :P) för när jag skulle gå på gick jag till mitten av bussen, där står det kontrollanter, (eller vad det nu kallas..) bussarnas dörrar skulle stängas men jag la foten mellan så de öppnades men hon som kontrollerar korten lät mig gå på för att bussen skulle åka och jag stod och grävde fram mitt busskort. :) Så det var min fina bussupplevelse idag! HihI! :D :P ;) :)
Juuuuste!! Arielle och Nadja om ni ser det här så såg jag er på andra sidan gatan när jag sprang! Hihihihihi :P :)
Imorgon har jag matteprov, hoppas det är lätt!
Ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja! Det var allt från denna dag!
SeeeEEEEEeEEeeeeeeeeeeeeeEEEEEEeeEEEEEEeeEeeS!! :)


Just nu.. ;)

MaYa!
<3


Godnatt!

Fina bilder jag har tagit va!? Haha näe! Aja ska soooooooova, skola imorgon! Vår spanskalektion var inställd så alla blev typ överlyckliga! Fast vi hade så kul så vi passade först nycklar till varandra (man får inte tappa de, det är faktiskt svårt och det gör ont!) sen spelade alla som var rastlösa "Tiger" som "Gris" fast om man får Tig måste man vara tyst. Det var några som hade prov i rummet vid den korridoren så vi fick gå ut! Där ute är det inte kul! Killarna satte sig och spelade spel på sina mobiler och jag stod mest en är Arielle försökte hitta sina nycklar! Jaja orkar inte skriva mer så vi syns!! NÄÄÄÄ! Måste avsluta som vanligt!
Seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees !!


Gottmorgott

Godmorgon ! Vaknade nyss.. Ska göra iordning mig och sen ska jag gå till tåget, lite jobbigt sådär skulle vilja sova lite till! Jag kommer somna i skolan! TRÖTTIS! :P
SEEEEEEEES !!


Natti!

Hejdå nu ska jag natta mig! :P Lyssnar på lite lugna favoriter, nu spelas "Someone like you" <3 superbra tycker jag!! Nej nu är den slut! Nu spelas "Forever young" den är också rätt bra! Imorgon är det skola!!! Så kul!! Eller..? Hade en trevlig "Mhm" konversation tidigare.. Ni förstår antagligen inte men ajja ska inte tråka ut er för mycket!! Så GODNATT ALLA! (förresten ska börja spela hockey för där får man slåss!) Haha!! Kan knappast åka skridskor! Eller joo det kan jag men finns risk att man trillar och "flyter" på isen!! :D SEEEEEEEES!


Farsdag

Hej!
Idag är det farsdag! Pappa mamma åkte in till stan för att hämta den andra bilen för pappa behöver den imorgon då började jag göra choklad/kanelkaka och schackrutor (kakor som ser ut som schakrutor). Igår klippte jag ut ett rött hjärta som jag dekorerade med lite glitter på kanterna så skrev jag "Glad farsdag från Maya", när kakan var klar ströade jag florsocker på den och lade hjärtat på den. Så när han kom hem hade jag städat lite hemma och ställt fram kakan och kakorna på fat.
Annars har jag läst ut en bok till skolan (hade 100 sidor kvar) och skrivit om den för jag ska redovisa den imorgon. Jag tror jag skrev lite för mycket  men det får bli så!
Jaja! Seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees! :)


Tagen hemma i augusti/början av september..
<3

Maya


Statistik

Haloj!
Jag känner att min statistik sjunker ganska mycket, men jag fortsätter ändå! Idag har jag vaknat, somnat om, ätit, ätit, ätit, handlat mat, ätit, varit på datorn, tittat på tv..Kan det bli bättre!? :D Haha! Lat jag är! Man ska faktiskt vila på helgen!! Imorgon är det söndag! bläh! Läxdag! Man är ju hemma då men det är ändå en äcklig känsla.. Måndag är fortfarande jobbigast! Början på skolveckan! Gå upp tidigt åka lång tid fram och tillbaks, vara där och trött och för man är trött är man ofta på dåligt humör.. Iallafall jag! Det finns några dagar jag är överglad men det är nåt med det, för när jag är det, är alla andra trötta och sura!? Fattar inte? Tror jag blir sur av att andra är glada och glad när andra är sura! Näe skojjjjja bara! :P Jag orkar faktiskt inte med skolan på måndag, tisdag, onsdag och resten av dagarna.. Det är inte kul! Mycketmycketmycket roligare att vara hemma!
Nu har jag suttit och klagat tillräckligt så bye! ;)




Solnedgång i västkusten (landet) i somras :)

Maya


Mumin

Hej!
Det är Mumin på tv! Är det bara jag som inte kom ihåg att det var på finska när jag var liten? Hehe, vad är en Mumin? Häst? Eller? Haha!
Vi seeeeeeeeeeeeeeeeees!


Godis?

Tjena!
Jajamensan nu äter man godis lite snickers, Karl fazer choklad, geisha, lysmelk, center och mer! CHOKLADIGT! :D hihi! La ni märke till 11:11 11/11?!!! Så COOLT! :D
Haha Jaja ska äta godis! :)
(snygg chokladgubbe som jag gjort, geishan i håret är en rosett om ni inte såg det!) :)


Matte med Emma!

Hej!

Jag försökte komma på ett roligt matematiskt sett att säga hej på men det finns inget så det blir bara ett tråkigt "Hej" ! Hihi! ;)
Nu har vi matte, den är slut tio över elva så vi har en minut på oss till det OTROLIGA händer!!! Ohhh! SPÄND! :)
Klockan är snart elva minuter över elva!! Om tjugoen minuter!! Ahh!
Efter matten har vi lunch, sen svenska och efter det SLUTAR VI!! :O Jag och troligtvis Emma åker till fina Östermalm och hämtar Adamskiplimilanski! :P Sen åker vi nog hem! Jag rider idag klockan fem men ska ju vara där tjugo i fem så är hemma innan fyra iallafall! Ajja nu ska vi jobba hårt i matten för att vi äger!! :D


Adam var och spelade fotboll så jag drog mig till planen för att ta lite bilder på när han spelar!
Här är en av de bilderna! :D
Seees! <3

Maya


GODMORGON!

Godmargonallalättsovare! :P

Det är inte morgon nu men inlägget är tidsinställt så nu när man läser inlägget är det morgon..hehe :P
Idag är det FREDAG! Vem gillar inte det? Slutet på skolveckan man slutar tjugo i ett och det känns så bra på kvällen! :D
Haha! Ajjjja! :P På fredagaer kan jag gå upp typ tjugo över 6 för då åker jag bil med pappa! Fast bara till östra sen tar jag fyran till Dalagatan som tar typ 10 minuter.. Fast fett skönt ändå!! :D :D :D
Nu går jag på en skola som heter Vasa Real men innan det gick jag på en skola i Östermalm, min lillebror går också där nu, han går i 2:an. Idag ska jag åka dit för att hämta honom! Yeah! :P Näe men det är väl okej.. Ska dit med Emma tror jag, hon ska kanske fixa sina glasögon där i närheten!
Aja nu sitter jag antagligen redan i bilen.. :D



Bild på ros som jag tog när pappa fyllde år! ;)

KOM IHÅG ATT IDAG SÅ ÄR DET 11:11:11/11 ALLTSÅ ELVA SEKUNDER
 EFTER ELVA MINUTER EFTER ELVA TIMMAR ÅR 11 (2011)!!!!!!
YEAH!
FETT COOOOOLT!! :D
Så vi scheeeeeeeeeeeees! :D:D:D:D:D

Maya!


Bye!

Ska gå För all framtid!! Mohahahahaha!! Näe men för resten av dagen!! Ses imorrn så var vaksamma! ::::::::DDDDDDDD

Dålig skarphet på bilden men den är tagen från iPoden från mobilen men det är iallafall på berget utanför mitt hus på landet ( mina två kusiner och Adam sitter på en bänk och tittar ut mot havet :)


Tjabatjenahallå! Vi säger så!

TjabaTjenaHallå!

Idag har jag varit i skolan, vi hade ett fysikprov som jag inte tror gick SÅ bra! Hoppas det gick okej ändå och att jag inte behöver göra omprov..
Igår hade vi ett spanskatest som jag inte trodde gick bra, men det gjorde det visst!? Haha?
Idag hade vi delat upp våran mentorlektion, så tjejerna hade egen lektion och killarna  hade egen. Vi hade lite att prata om så det var bara bra!
Mamma var ledig idag så när jag kom hem stod hon och laga mat. Det hade hänt en liten olycka hemma när mamma skulle fixa elementet. I Adams rum finns det ett element som låter ibland. Så mamma skulle skruva upp den och det fanns mycket varmt vatten i det så när hon höll på att skruva upp så blev det ett sånt tryck att proppen (eller vad den där skruvgrejen nu heter..) flög iväg och MASSA vatten kom ut och blötte hela rummet! :D Haha! Fast mamma fick då torka upp allt och jaa det var ju lite hemskt..
Jag tror inte jag har några läxor till imorgon så jag har inte något för mig, konstig..
Ajjjjja ska hitta på nåt :P
Tjatja!


Jag på landet, vid en klippstrand (kaka i munnen :P)
Seeeeeusooon! :P

Maya


Tjenixen!

Sitter och tränar fysik med Nadja i telefon, men jag hinner inte skriva så mycket nu så hejdå!!


Skor & Väska

Tjejsansvejsan! :)
Här kommer bilder på skorna och väskan!













SÅ! Det är skorna och väskan! Vad tycker ni om de?
Imorgon börjar skolan efter ett sömnigt höstlov! Jag har mest sovit och jaaa inget mer! :D
Seeees! :D

Maya



Apotekets sminkguide

Tjenatjena!
Jag skulle lägga upp en bild på skorna men jag gör nog det snart! Idag har jag städat mitt rum fast jag har inte hunnit dammsuga men ska göra det om några minuter. Jonathan åkte tillbaks till Jönköping (skolan som han går i, Sanda, ligger i Jönköping) idag, Adam är nu hos mormor med vår kusin som är ett år äldre än honom men han kommer hem vid sju skulle jag tro. Nu är det bara jag, Danni och pappa hemma, mamma är på yoga så hälften är hemma. Jag har också bytt väska idag så jag grejade med det, väskan är ganska gammal men ändå (kan lägga upp bild på den med). Mina ridskor behövde impregneras så jag fixade det idag med. Ni kanske har sett reklamer på tv att apoteket har börjat sälja smink, idag hittade jag apotekets sminkguide som beskriver om hur man ska sminka sig så tänkte dela den med er!
APOTEKET
SMINKGUIDE

AA DET VAR ALLT FÖR NU SKA LÄGGA UPP BILD PÅ SAKEERNA SNART!!
SEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!! :D

Maya


Denna UNDERBARA dag!! :)

HEEEEEEEEEEEJ!!
Idag har jag varit med mamma och köpt höst-/vinterskor (kommer bild på de sen)!! Efter det åkte jag till stallet! Hade en lite seg häst men det gick väl bra ändå! Vi hade hinderbanor där skulle vi rida serpentiner, hopp, hoppa på och av hästen springa serpentiner med hästen och vanliga grejer som trav och galopp! Så nu vet ni vad jag gjorde på ridningen men vi Scheeeeeeeees !! :D


A

Godnatt nu ska jag sova! Har nyss sett filmen Easy A, det är inte en jättebra film men helt okej.. Ni får se den själva alla har ju olika åsikter! Hihi Aja! Godnatt!!!


Guullllllig!! :)

Här kommer en liten gullig berättelse!! :D

A 4 year Old kid kept telling his teacher about his baby sis who was going to be born because he was very excited about it...
One day his mom made him feel the baby's movement by placing his palm on her stomach.....
The Kid didnt say anything..
From that day onwards he stopped telling his teacher about his baby sis.
One day when his teacher enquired about his baby sis..
The boy's eyes were filled with tears
He replied..
"My Mummy ate it"

Haha!
Idag har jag mest varit hemma förutom när jag åkte och handla med pappi, jag ska nog titta på Bad Teacher!! Ladda ner den idag och det är ännu en film jag inte hunnit se, tänkte hinna ikapp med alla filmer under lovet :P Nej men det är kul att ligga i sängen och mysa med en film! Hoppas den är bra! Imorgon har jag ingen aning om vad som ska göras men vi får se om jag kan vara lite spontan och hitta på nåt! Jag mår bättre nu men det är på morgonen jag mår sämre då får jagont i halsen och så men sen blir det bättre aja nu ska jag duscha!
SEEES! :D


Ännu en bild på en av Dannis hårfrisyrer som hon gjort på mig :D

Maya


RSS 2.0